sime
queens novy spot a slevypro fandy tenisek musim linkovat nas novy minivideospotik .) cekujte http://www.youtube.com/watch?… , diky F81 za super dzob .) jo a kdo premyslel nad nejakyma teniskama v Q a nezdala se mu sleva moc slevnena, tak se dneska delaly nejake ty upravy smerem dolu, tak se kouknete, treba vam neco padne do oka .) Příspěvek byl vložen 29. 5 2009 v 19.18. |
bbinda
líbí,až půjdu přiště ven, tak po dlouhý době provětrám moje AM90 :). Dost mě překvapilo jak ty černý am90 v tom videu vypadaj fresh na noze, vůbec bych to do nich neřekl. Příspěvek byl vložen 29. 5 2009 v 23.09. |
tomaaash
bombaz queensu se pomalu stava cesky collette :)) jinak rozsirujete sortiment spravnym smerem sime…the hundreds…libovka Příspěvek byl vložen 30. 5 2009 v 19.56. |
Rico
jesVideo suprovy,dobra prace,a souhlasim s tomaash,sortiment tenisek je dobre,fakt se mi tam libi cim dal vic shoes,coz se driv rict nedalo,super progres v tomhle smeru. uz se tesim na Air Max 90 x Queens) cesky ekvivalent overkillu) Příspěvek byl vložen 30. 5 2009 v 23.54. |