worell
QUEENS ESHOPNa queens byly dost dlouho jedny am1, za pro me jeste neprijatelnou cenu..kdyz spadla dolu, hned jsem je objedna..respektive v sobotu a hned v pondeli mi prisel mail, ze neni skladem. Tak nevim jestli je nekdo objednal v tu sobotu 5 minut predemnou nebo kde je chyba..kdyz se u zbozi stahuje cena tak musi byt skladem..nebo je nekdo behem toho koupil primo na shopu nebo nebo nebo........?? Samozrejme nekupuju na queens kazdej druhej den, ale uz se mi tohle parkrat stalo…celkem me to mrzi, pac jsem se na ne dost tesil..a za tu cenu…skoda mluvit. Příspěvek byl vložen 3. 6 2009 v 21.02. |
TyKokot
|
Ondrej
takyse mi to jednou stalo, když byl vánoční výprodej, objednal sem si přes e-shop kalhoty protože v praze v shopu je neměli, když sem je objednával byla moje size, ráno mi přišel email, že už nejsou, jakto? Chápu, moh je někdo koupit během toho v kaměňáku, ale prostě mě to zklamalo.. Příspěvek byl vložen 3. 6 2009 v 21.10. |
worell
|
Trczka
já ted mám taky zkušenost ...to že mi párkrát došel mail, že mnou objednaný zboží už není mi až tak nevadí, ale přibližně před 14 dny sem si objednal kalhoty + triko , kalhoty došli jiný (bohužel to taky nebylo porpvé) poslal sem je z5 na výměnu a pak už zase nebyla velikost těch co sem si objednal …ted čekám na vrácení peněz :-D Příspěvek byl vložen 3. 6 2009 v 21.35. |
paulRYDER
...ty voe tak to me poserte chlapi…to me mrzi worlle jsou fakt krute…ale neboj budou lepsi Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 10.21. |
dcman
-Stalo se mi to dvakrát, jednou s mikinou a jednou se sneakers. Se sneakers to bylo tak, že se jednalo o triaxy, poslední velikost 12,
napsal jsem objednávku a došlo mi její potvrzení. Měl jsem si je vyzvednout
v Brně (následně v Praze). Po třech dnech mi došlo že nejsou ani
v Praze, ani v Brně, po dalších dvou že jsou tedy logicky v Ostravě.
Následující den došlo k tomu, že mi byl poslán email, ve kterém bylo že
tedy sneakers nejsou a někde je prodali, omluva nic..... S mikinou to stejné, nejdříve byla pak najednou ze dne na den nebyla. Přijde mi to tak, že byl prostě „někdo“ důležitější, kdo ty sneakers nebo mikinu chtěl. A neberte to jako útok proti queens, je to čistě konstatování faktů. Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 15.04. |
sime
oudiky za vasi zkusenost, pokud se vam neomluvili mi zamestnanci,omlouvam se timto ja. tyhle zaseky me hodne mrzi, a to nejen proto, ze tim padem celkem zbytecne vyhazuju svoje penize za inzerci :/, ale hlavne proto, ze proste chci at je vse cajk, a kazdy podel me mrzi. kazime si jmeno, nemame to vychytane, to uznavam, snazime se system zlepsit, ale nedari senam to tak uplne jak bychom chteli. zkusim nastinit co se muze dit.. je to ale HODNE komplikovany proces.. objednavky skacou do systemu, ktery vidi zamestnanci na shopech i na skladu, samozrejme na prodejnach ma prednost zakaznik na obchode (venovat se mu), ale maji povinnost v kazde volne chvili sledovat aktualni objednavky,aby zbozi bylo vcas odlozeno pro dane cisloobjednavky. samozrejme plati system prvni objedna, prvni bude vyrizen ( odlozene zbozi). pokud je situace takova, ze nekdostoji rano v 10 predkramem a vrha se na regal a bere si zbozi a kupuje ho,ackoli si ho v noci uz nekdo objednal, prodavac mu ho proda. za a zbozi koupene na kramu nema 14denni vraceci lhutu, za b nehrozi, ze vazeny zakaznik napisedruhy den mail ze to nechce protoze love prokalil, nebo ze si to neprevezme, aniz by nam dal vedet, a proto senam zbozi vrati zpet amyprijdem o postovne.. a v neposledi rade tezko reknes zakaznikovi na kramu sory ono to tu visi ale uz to vlastne nemame.. blabla pointa je tady jasna. dalsi vec je aktualizace systemu – muzes si do kosiku nahazet 6ks stejneho tricka stejne velikosti, naskladejsou treba tri kusy, a presto jde objednavku zadat. zbozio se pak stahne z prodeje, nicmene i tam samozrejme je urcita prodleva. predpokladam ze sem zapomnela dalsich X variant, ale tohle jsou ty hlavni duvody. v pripade vyprodeju je samozrejme pri srazeni ceny na dno velky war a betl,kusy jsou minimalni (casto opravdu jeden posledni, proto uz ta cena padne na dno). v systemu vidim casto podobne ulety jakoze si objednaji treba 3 lidi behem 5minut jednu vec, ktera je opravdu posledni.. je to fakt tezke.. neni nikdo dulezitejsi nez nas zakaznik,system je nastaven na prvni prijde prvni mele. snazime se to ladit, pri danem objemu zbozi a shopech je to pomerne narocne, ale verim, ze to postupne odladime, alesamozrejme pokud budemezustavat u systemunabidkana webu a na shopech zaroven, je jasne,ze se aspon minimalnim demencim nevyhneme ani do budoucna, ale jak rikam, doufam ze to minimalizujem. takze nezbyva nez se omluvitopet a znovu. Informacni mail o zruseni objednavky obsahuje urcite omluvu, tim si jsem jista.. na zaver se velice drze optam.. nejake pozitivni zkusenosti? ad dc man a pravo- sleduj dalsi prispevek Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 19.25. |
sime
dc man a uzavreni smlouvyjsem dneska dost utahana, vim na co presne narazis,a le nemam ted silu dohledavat presne zneni. zbozi, ktere nahazujeme na eshop, skutecne mamena sklade. zboziobjednana pres eshopseumazava, trzby taky, apresto vznikaji zahady hlavolamu jako vec, kterouvime ze jsempred par dny poslali na shop, mame odsouhlaseny dodaci list z dane preodejny, v trzbach ani objednavkach to neni.. apresto personal prodejny tvdi, ze zbozi nema. musim priznat, ze ho nekdypo opakovanem urgovani zahadne najde, obcas ho tam pakzahadnenajdu treba i ja, lidsky faktor sice muzes namotivovat nebo trestat, ale chybe se uplne nevyhnes nikdy.. kazdopadne vime, ze mame obcas problem s dostupnosti zbozi, proto mame v obchdnich podminkach tu spravnou formulaci, abychom nebyli v problemu.na ukor toho ovsemnemuzeme vymahat naklady na expedici baliku odzakazniku, kteri svou objednavku neodeberou ( kdyby tam byla ta formulka ouzavreni smlouvy ve chvili objednani, tak bychom na to meli pravo). prichazime kazdy mesic o dostpenez diky lidem, kteri si zbozi objednaji a balik nepreberou, stejne jako prichazime o zakazniky, kterym nemuzeme dodat zbozi.vime otom samozrejme a snazime seobe veci poladit.. taklze takova mala exkurze do bekstejdze.. Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 19.32. |
worell
.tak aspon diky za reakci, byt jsi rekla, co jsem vlastne cekal..jak rychle se zaktualizuje stav eshopu po prodani danyho zbozi? Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 19.46. |
dcman
-to s těma objenávkama a jak probíhají znám – když se občas stavím do shopu. Jeden kliká objednávky, druhej je vzadu balí, třetí popřípadě zboží hledá (občas je to hodně těžké zboží najít, to jsem viděl na vlastní oči), plus komunikace mezi shopy (praha, brno, ostrava) – kde vlastně ta určitá věc je… Jinak díky za reakci.)) Přesné znění té zákonné úpravy hledat nemusíš (kdyžtak si ho najdu sám), jen jsem se chtěl zeptat na princip jak to vlastně celé funguje… Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 20.04. |
worell
jinakpozitivni zkusenost?..jedina pozitivni zkusenost jaka se da s eshopem zazit je to, ze splni podminky a zbozi dodaji vcas, ve spravne velikosti i tvaru..coz se mi urcite u queens eshopu stalo..pokazdy, kdyz jste mi zbozi skutecne odeslali.. Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 20.45. |
Trczka
pozitivníKdyž dojde vše tak jak má, tak spokojenost na 100% není si na co stěžovat, i komunikace po netu když se něco napovede je OK. Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 20.53. |
Ondrej
pozitivní rozhodně jekdyž sem si sháněl mikinu od lrg a vy jste ji neměli, je to trošku záhada ale psal jsem email a odpověděl mi někdo z krámu, že nejste schopný to dodat a ani sehnat asi o dvě hodiny si mi psala ty (sime) že mám sledovat další kolekci, že by ta mikina měla přijít, buď v tom co chci a nebo v trošičku tmavšim.. jinak sem objednával jednou a všechno v pohodě .) až na ty kalhoty při výprodeji. ale teda nechápu, jak se ten email dostal až k tobě .) Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 21.10. |
bbinda
jámam zatim jenom pozitivní zkušenosti, ještě se mi nestalo, aby něco nebylo nebo tak. A to jsem z queensu objednával několikrát, vlatně z jinýho net shopu v čechách ani neobjednávám. Když se něco náhodou stane, tak přijde mail. Nebo když něco potřebuju vědět, napíšu mail a hned mam odpověď. Celkově ta komunikace se zákazníkama je hodně v pohodě, ať už se to týká výměny velikostí nebo za jiný kus zboží třeba nebo nějakých různých informací o zboží. Já teda hodně chválim. Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 21.57. |
ORBITAL
jamam jenom pozitivni zkusenost, vzdycky kdyz sem neco chtel tak to bylo…]]]]]]] Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 22.05. |
dcman
-Zkušenost s Triaxy se dá považovat jako více než pozitiivní, kdy mi vyšla Sime opravdu vstříc, ikdyž Nike reklamaci neuznal.)) Jinak vše OK, až na tu jednu objednávku, kterou jsem popsal nahoře)) Příspěvek byl vložen 4. 6 2009 v 22.10. |
sime
takto je fajn, jak rikam, snazime se vsichni, holky co ten eshop resi toho maji obcas plne kecky, ale fakt se snazime, no a obcas se chybicka vloudi, od informaci o moznem doobjednani zbozi po chybejici zbozi.. kazdopadne by to melo byt jak psal dcman – akorat kdyz dojde zakaznik na kram,meli by ustat s resenim objednavek a venovat se zakaznikovi .)) (aspon jeden teda .)) ondrej – kdyz holky na eshopu neznaji odpoved na dotaz, coz se tyka hlavne doobjednavani zbozi, protoze to delam ja, tak ten mail mi preposlou a jak jak stiham tak odpovidam .) a obcas sama nevim, dodavatel to ma treba vyprodane, rekne mi sorry nemame, a kdyz za dva tydny dojde nova kolekce, tak mi rekne ze to doobjednal, takze to muzu vzit i ja a zas mame.. ale to nevychytas, to je normalni myslim .) kazdopadne kdybyste meli nekdo nejaky zasek, ktery by stal za extra mail, klidne mi dejte vedet, nemuzu mit oci vsude .) o tom worlowi sem vedela, ale bohuzel :( kdyz tak mi napis jestli na webu jeste neco co ma zatim cenu mimo moznosti, treba s tim misto planych omlouvacich kecu budu moct neco udelat ( ale nejdriv zjistim, jestli to jeste mame hah). Příspěvek byl vložen 5. 6 2009 v 07.44. |
danielsan
...ja mam take zatim jen kladne zkusenosti doufam ze to bude i nadale…mladej kolektiv a maka na sto pro hodne zdaru v dalsich letech na trhu Příspěvek byl vložen 5. 6 2009 v 09.12. |
PUMP
...Je třeba si upřímně říci, že Queens je jediný shop s vysokou sneakers kulturou u nás, proto buďte za něj vděčni. Nikdo z Vás si asi nezkusí uložit mega do zboží v naivní víře, že za měsíc vydělá 300%. Já projevuji úctu a respekt ke člověku, který toto dělá. Problémy a kiksy v objednávkách jsou (bohužel) i v renomovanějších shopech nadnárodního charakteru, tomu se nevyhne nikdo. Technický i lidský faktor nelze obejít a očekávat zázraky nelze, majitel nemůže zároveň stát za pokladnou, koukat do počítače, balit online objednávky, zajišťovat nové releasy, dělat promotion, atd. atd…byť by stokrát chtěl (sám si to udělá vždy nejlépe, že.-). Kritika uvedená výše je jistě oprávněná, a určitě bude přínosem hlavně pro majitelku. Osobně si myslím, že zpětná vazba je ten nejlepší motor pro obchodníka a nemusí být vždy jen pozitivní. Mé osobní zkušenosti s Queens shop jsou jen AMAZING, WONDERFUL, GREAT! Jen kde mám ty Air 180 Lime, co jsem Ti před rokem nechala na krámě vyzkoušení, Sime?:-DDD Příspěvek byl vložen 5. 6 2009 v 23.27. |
sime
hahpump dik, vystihla si to celkem hodne presne .) mas je stale na skladu v praze, me byly male ( doufam ze sem ti to kdysi psala), delali sme ted mega tuning skladu v praze a samozrejme se tam nachomytly, cekaji tam na tebe .) Příspěvek byl vložen 6. 6 2009 v 07.45. |
Radim
pumps am180a jo, můj vál, měl jsem ti napsat boty mi tu ležej na shopu, můžeš se kdykoli zastavit :) Příspěvek byl vložen 7. 6 2009 v 14.21. |