Ondrej
Menší sraz v Brně 25.9.2009 no.2takže, po vydařenym „srázku“ co proběh včera a eště dneska, sme se rozhodli udělat další, respektive to chceme spojit s otevíračkou jednoho shopu v brně, na kterej sme byli pozvaný :-) takže by sme to zas pak zapíchli v nějakym baru/clubu :-) všichni sou zvaný, nic si neplánujte atp atp :))) Příspěvek byl vložen 16. 8 2009 v 21.00. |
dcman
chachacha))))))))Ondra dostane mapku s vyznačeným místem kde bydlím, kdyby se nám zase skoro ztratil :D :D Nebo obojek a na něj cedulku s adresou a tel. číslem na mě))))))) Sraz se povedl nad očekávání, bylo nás nakonec vlastně sneakers 6.)) Hlava mě ale bolí ješte dnes.)) Ohledně přespání toho 25.9. bych jen upřesnil, že mohu poskytnout dva rozkládací gauče, jedno letiště a jedno lůžko a půl, takže by u mě vyspalo celkem dost lidí.)) Příspěvek byl vložen 17. 8 2009 v 13.00. |
worell
|
Ondrej
|
bbinda
rádbych se tentokrát už zůčastnil :). Udělám pro to maximum :D. A kdo tam všechno byl? Když vás bylo 6? A otevíračka jakýho shopu? Příspěvek byl vložen 19. 8 2009 v 10.46. |
Cujo
|
Ondrej
jávojta, ondra, štěpán, tha proffesor, ondra flip, ricardo a eště jeden, právě vlastník toho shopu, o tom ti podá víc info druhej ondra :)) Příspěvek byl vložen 19. 8 2009 v 17.43. |
dcman
-U mě doma žádný homodějiny kluci))))) Petr: Super, čím víc nás bude tím líp)) Kapacita bytu zatím stačí, takže spaní není problém.)) Příspěvek byl vložen 19. 8 2009 v 21.21. |
Ondrej
takse nám to blíží, páni a dámy :D potvrzujte účast :-) zatim můžu napsat že jede na 100% Já, Vojta, Štěpán a Ondra(cujo) počítáme s Bbindou, CAOSEM, TyKokotem a Zuzkou + popřípadě Denisa kdo se přidá? :)) potvrzujte účast :-) Příspěvek byl vložen 10. 9 2009 v 19.42. |
TyKokot
....Bohužel se musím odhlásit ze soupisky :-( . Mám nějaké nemilé povinnosti , musím si jet válet prdel k moři, bude tam to otravné slunko a hambaté barmanky. Tak doufám, že to příště už konečně výjde ;-) Příspěvek byl vložen 10. 9 2009 v 23.01. |
bbinda
jápotvrzuju účast…akorát pak budu potřebovat vyzvednout někde na nádru až přijedu, nebo říct kudy :D, ale to už jsem psal Štěpánovi. Příspěvek byl vložen 10. 9 2009 v 23.45. |
Ondrej
no, navigaci zařídíŠtěpán, stejně všichni dostanem mapky :D Tykokot, škodaaa, nevíš jak Jirka? Nebo já mu eště napíšu na fcb Příspěvek byl vložen 11. 9 2009 v 19.54. |
Denisa