Fórum > Accessories & Other > Sessions & Parties > VÝSTAVA

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

VÝSTAVA

…pro diskuzi o návrhu který jsem psal v BDho diskuzi ( http://www.sneakers.cz/…rs-t-shirts/ )

tak mě napadá… co kdyby se pozval novinář na nějaký sneaker sraz…

* Jak jsme se už v Brně bavili, bylo by dobré další zorganizovat v Praze, tam by podle mě dorazilo víc lidí. Můj nápad byl spojit to ještě z nějakou akcí, například pátek sraz sobota koncert… aby lidé neřekli že jen kvůli srazu nepojedou.
* …a tuhle myšlenku jsem dál rozvíjel s Milanem a tak nás napadlo, co kdyby se zorganizovala větší akce… a udělala by se VÝSTAVA. Domluvili by se lidi kteří mají vzít jaké své modely… pronajal by se prostor a normálně regulérně by se to udělalo pro veřejnost. Tak, aby lidé viděli jací že žijí blázni (pro většinu nesneakers obyvatel). Předem by se rozhodily plakáty, proběhla by propagace… Podle mě, super nápad, jen se do toho chce pustit… Nejsem z Prahy takže by to pro mě bylo dost složité… Ale jestli se toho někdo chytne, rád pomůžu, tak jak budu moct.
* TOHLE JE VÝZVA !

Příspěvek byl vložen 6. 10 2009 v 23.20.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

.

*…co se tyce srazu, tak jsme si psali se stepanem, ze by to slo spojit s navstevou party s nalepkou „Dizzee Rascal“ – 16.11.09 v Lucerna Music Baru. Je to sice pondeli, ale utery je volne, takze by to nemeli delat v tomhle smeru potize. *…vystava, hmmm…celkem zajimavej napad. kontaktuju te jinak, tady by to bylo zdlouhavy

Příspěvek byl vložen 7. 10 2009 v 08.37.

Ondrej

Ondrej
Člen od 10. 2. 2009

Vystava

Spis rare kousku predpokladam, kdyz nad tim premejslim, jak to realizovat? Nejak si to zatim nedokazu predstavit..

Příspěvek byl vložen 7. 10 2009 v 09.43.

Study

Study
Člen od 25. 8. 2009

Dobrý nápad!

Velice mě to nadchlo. Nemělo by se to nechat jen tak ležet. Bylo by to fajn!

Příspěvek byl vložen 7. 10 2009 v 17.04.

ORBITAL

ORBITAL
Člen od 24. 3. 2007

ten

napad uz tady jednou byl i v trochu pokrocilejsi forme, melo to byt pred otvirackou druheho kramu queens ale nejak to nedopadlo…

napad ok ale realizace v cr ne.

Příspěvek byl vložen 7. 10 2009 v 17.13.

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

Čau

Orbitale, prosímtě, napsal bys mi kontakt (icq, facebook, nebo tak něco…) na tebe na mail jiri.grussmann@seznam.cz ? Už jsem nad tím trochu uvažoval a chtěl bych se o tom pobavit i s tebou. Díky

Příspěvek byl vložen 7. 10 2009 v 19.31.

ORBITAL

ORBITAL
Člen od 24. 3. 2007

caos

359981581 od rana do vecera

Příspěvek byl vložen 7. 10 2009 v 22.10.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

__

dobry napad…myslim e nebude potreba prostory pronajimat…urcite by se dalo sehnat neco co bude za free v praze, preci jenom je to dobre i pro ne ze maji co vystavit…a my na tom nic nevydelame. jinac pokud mohu nejak pomoct staci napsat.

Příspěvek byl vložen 8. 10 2009 v 09.29.

BD

BD
Člen od 7. 4. 2007

ok

napad se mi taky libi, ale asi s tim bude hrozny prace to pripravit, netusim jak se to dela ale taky bych klidne s necim pomohl. Jestli s tim ma nekdo zkusenosti???

Příspěvek byl vložen 8. 10 2009 v 18.00.

koza

koza
Člen od 15. 11. 2006

hmm

http://www.prostor-underground.cz/?… tady jsem ted pritelkyni a kamaradkam pomahal delat vystavu+vernisaz.. je to zadarmo.. takze na kratkou dobu by se tam dala udelat nejaka mensi vystava/verni­saz+dernisaz v jeden den haha.. nemel by byt problem to nejak domluvit.. ale je tam dost opakuji DOST vlhko.. pred sedmi lety to bylo zatopeny pri povodnich a stale to je znat.. nikdo ten sklep poradne nevysusil… a je to tam dost vypunkovany… urcite bych se ucastnil… :)

Příspěvek byl vložen 12. 10 2009 v 02.12.

TyKokot

TyKokot
Člen od 20. 2. 2009

Nahazuju fotky z UNDERGROUNDu

A něco pro zasmání :-)

Příspěvek byl vložen 12. 10 2009 v 08.23.

Tha_Professor

Tha_Professor
Člen od 17. 11. 2006

moje troška do mlýnu

výstava se samozřejmě dřív nebo později uskutečnit musí.. hlavní otázka podle mě je, jestli to má být výstava orientovaná směrem k veřejnosti anebo směrem k nám, sneakerheads..

Pokud směrem k veřejnosti – to znamená že jestli akorát chceme aby nás „pochopili“, tak je podle mě nemožný udělat jenom výstavu sneakers.. byla by potřeba udělat výstavu bot obecně a nastavit nějaký diskurz o vlivu a významnosti obutí v kultuře, blablabla.. to znamená spojit to s historií obuvnictví v čr, současná situace průmyslu, rozbor vývoje stylu obutí etc.., umění spojení s obutím a v rámci toho i sneakerculture jako něco novýho ( u nás) a něco víc funky (miluju to slovo).. Sneakers by tam hráli měnší roli, ale šlo by o to si to vyzkoušet etc… Výstavu by mohli zaštít ministerstva, Baťa, město Zlín, umělecká škola a já nevím co ještě.. bylo by to velký, ale z naší strany ani tak ne.. problém je, že bychom museli všechny ostatní přesvědčit, aby dělali velký množství práce, abychom se mohli minimálně zůčastnit…

Něco jinýho by byl čistě sneaker event pro sneakerfreaks a blízký skupiny… na takovou věc je potřeba mít dostatečný množství exclusive materiálu.. samples, hyperstrikes, customs, deadstock sbírky… to tady prostě není.. kolik je v čr samplů na příští rok? nic.. museli by se přemluvit sneaker companies aby začali svůj velmi cílenej marketing provozovat i u nás.. je potřeba jim vysvětlit, že na to už je čas.. museli by nad tím udělat záštitu, přivést luxusní kousky, pozvat sběratele z ciziny, zapojit obchody i mimo čr.. udělat v praze středoevropskej event, kterej bude stát a to… to by bylo fááákt dobrý..:)) jsem pro..:D

http://www.vimeo.com/5411196

Příspěvek byl vložen 14. 10 2009 v 01.25.

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

...

Já s Vojsou (Worllem) už máme zhruba plán jak to provést. Teď zjišťujem co a jak… Napiš mi na icq 338 547 662…

Příspěvek byl vložen 14. 10 2009 v 14.47.

dcman

dcman
Člen od 28. 11. 2006

-

Nechci to nějak zhazovat, ale silně pochybuju že by nějáké ministerstvo tento „projekt“ zaštítilo. A pokud ano, tak by to chtělo pěkně dlouhou přípravu (podle mě tak půl roku dopředu).

Nic proti Eriku, nápad to je opravdu krásnej, ale utopickej. Pochybuji, že by někdo schválil záštitu „obuvnické výstavy“. Chtělo by to realizaci čistě ve vlastní režii a nezatahovat do toho více subjektů. Berme v potaz to, že na ni nedojde mnoho lidí, spíš to udělat jako menší výstavu, která by ukázala co je to sbírání tenisek, jaké modely lidi v ČR sbírají, proč je sbírají a apod… Doplnit to třeba hudební produkcí. Prostě něco komornějšího.

Pokud vyjde toto, tak se můžeme pokusit o něco většího, budeme mít potřebné podklady zkušenosti pro to, abychom mohli udělat něco většího… Neberme si tedy moc velké sousto, udělejme něco, co jsme schopni zrealizovat.

Příspěvek byl vložen 14. 10 2009 v 15.04.

TyKokot

TyKokot
Člen od 20. 2. 2009

DCMAN

Taky to tak vidím

Příspěvek byl vložen 14. 10 2009 v 15.25.

Tha_Professor

Tha_Professor
Člen od 17. 11. 2006

dc man

je ale dobrý vědět jaký existujou alternativy i když v přehnaným měřítku ne? osobně jsem teď na rok pryč, takže se ani nijak relevantně zapojit nemůžu.. nechtěl jsem říct, že udělat něco komorního nemá smysl… to vůbec..:) ale taky to neznamená, že se nemůžeš částečně inspirovat něčím světové kvality, c'est tout…

Příspěvek byl vložen 15. 10 2009 v 18.48.

dcman

dcman
Člen od 28. 11. 2006

-

Tak jasný.)) Jen jsem myslel, že to navrhuješ v takovým měřítku hned jako první počin)))

Musíme si řídit místními poměry a ty nás hodně limitují (bohužel).

Příspěvek byl vložen 15. 10 2009 v 19.01.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

yo

• tak co je neco noveho? nic no jasne:D
  • dnes sem se seznamil s vedoucim kramu the address/idea ktery je snad nejlepsim streetwearshopem u nas a funguji i jako vystavni plocha pro lidi kteri maji co ukazat, prohodil jsem s nim par slov o snkrs.cz a vystave kterou bysme chteli. rikal ze by to nemel byt problem, mam na nej kontakt a doproberu s nim dalsi veci.
  • vystavni plocha by byla primo v obchode na stenach, obchod se nachazi v ulici tusim na prikope hned vedle battalion/rockcafe a i designove patri k nejzdarilejsim u nas.
  • takze ted je na case probrat jake pary by se ucastnily a jak by se presentovaly. ja bych to videl na nejake sklenene boxy na steny, pripadne policky s jednou botou.
  • taaak?

Příspěvek byl vložen 23. 10 2009 v 17.08.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

yoyo

• nejaky fotky z toho shopu?
  • moc se mi nezamlouva predstava „vystava mezi oblecenim“..vyzniva to spis jak reklamni trik
  • jinak to zatim resim nejvic ja s caosem a mame zatim dva tipy na prostory, bohuzel mam moc prace a nedostal jsem se k tomu. dalsi tyden by mel byt volnejsi, tak snad zjistim co a jak by slo a neslo.

Příspěvek byl vložen 23. 10 2009 v 18.10.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

yo

Příspěvek byl vložen 23. 10 2009 v 18.35.

paulRYDER

paulRYDER
Člen od 8. 11. 2008

...

peklo danii…fakt nejvic:-)

Příspěvek byl vložen 23. 10 2009 v 23.36.

dcman

dcman
Člen od 28. 11. 2006

-

Prostory jsou dobrý, to uznávám. Nevím však zda by se to zrovna v tam chytilo. Pro mě je stále přijatelnější nějákej samostatnej prostor, kde by to bylo čistě „ve vlastní režii“ .)) Bude to těžší, ale jako taková vlaštovka by to mohlo vyjít lépe.

Příspěvek byl vložen 24. 10 2009 v 01.59.

Dogii

Dogii
Člen od 17. 11. 2007

The Address

Prostory obchodu vypadají opravdu dobře navíc víte co se říká o tom vrabci a holubovi :))

Příspěvek byl vložen 24. 10 2009 v 02.38.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

jo, danii..prostory jsou fakt nejvic :D

pro me za me..pokud to chceme mit v shopu, tak se na tom da i neco vydelat..urcite budou % z trzby behem vystavy). slibuju vam nizsi dane, vyssi platy, chleba – samozrejme zadarmo.

• jo a zajimalo by me, koho konkretne si mel na mysli, kdyz si psal neco o debilite, pavle?

Příspěvek byl vložen 24. 10 2009 v 07.30.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

w:

• chapu kam tim miris a jak sem uz rek neni to nutnost vystavovat to tam, prisla na to rec nahodou kdyz se mi zminil ze obchod chteji pouzivat i jako vystavni prostor.
  • ber to tak ze kdybysme byly sneakers.fr a nekdo prisel s napadem ze tu vystavu udelame v colette, taky by si mel takovydle ‚predsudky‘?

Příspěvek byl vložen 24. 10 2009 v 09.32.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

d:

• ten shop je dvoupatrovy?
  • dala by se oddelit vystava od zbozi na prodej?

Příspěvek byl vložen 26. 10 2009 v 20.34.

Tha_Professor

Tha_Professor
Člen od 17. 11. 2006

....

nikde jinde než v shopu výstavu moc nemá smysl dělat… otázka je jestli tam vůbec někdo ze sneakers.cz nakupuje.. vím že mají víc obchodů the address a tenhle jsem nikdy neviděl, takže netuším co mají za brand portfolio.. na netu vidím nike, alife, edwin, což vypadá dobře… a třeba by jim pomohla výstava přiblížit se víc naší komunitě, která by si tam pak mohla koupit větší heat… díky daniimu za příměr s Colette… asi byste se normálně nešli do obchodu s botama najíst, že?:)) nebo koupit mobil… tak proč nejít na výstavu…:)

Příspěvek byl vložen 26. 10 2009 v 21.15.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

the address

• ja tam nakupuju a chodim na snkrs
  • kram je dvoupatrovy, nicmene i tak se obavam ze oddeleni by nebylo mozne. maximalne kdyby byla vernisaz tak udelat jeden vecer tam…ale nemuzu rict za ne…
  • colette je i pro ne jako vzor. uz ted tam krome obleceni a bot maji luxusni nabytek, kavu, vodu na prodej.
  • heat co tam meli se bohuzel u nas moc neprodava ale tak uvidime…ten edwin je dobra cesta.

Příspěvek byl vložen 26. 10 2009 v 22.00.

Rico

Rico
Člen od 3. 11. 2007

super

Dobry napady, Udelat vernisaz a naslednou vystavu v tom shopu zni moc pekne,aspon by to nebylo tolik „undergroundove“ ,a rad prispeju nejakejma svejma teniskama pokud bude o nektere z nich zajem. Byla by skoda kdyby se to zabilo a proto kdyby bylo potreba s necim pomoct tak se rad zapojim

Příspěvek byl vložen 26. 10 2009 v 23.19.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

////

• tak jak dopad vas tyden co ste na to meli…ja mel nahodou dnes navstevu v undergroundu s lidmi co snim maji co docineni a vystava by tam nebyla vubec problem naopak.
  • takze pokud chcete muzu se podelit o kontakt.

Příspěvek byl vložen 5. 11 2009 v 20.22.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

.

• dostal jsem virtualni facku od par lidi za to, ze se mi nelibi navrh vystavy v shoup..tudiz jsem se dal nenamahal s jakym koli dalsim zjistovanim. vzalo mi to chut..rad bych, aby se tady vyjadrili ostatni..nema cenu delat neco, co lidi tady chtit nebudou..pokud chce vetsina vystavu v shopu, tak Ok. me ossobne se libi prostory i misto.to je samozrejme idealni. jediny co mi vadi je vylozene preddstava „vystavy v shopu“, ale to uz jsem rikal.
  • at se vyjadri kazdej kdo si tohle cte..ikdyz je mu to u paty.

Příspěvek byl vložen 5. 11 2009 v 21.16.

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

xXx

• Jak už jsme se bavili, shop taky moc nemusím…
  • Dan ale myslel ten prostor o kterém jsme se bavili původně ne?
  • Už několikrát jsem říkal, bohuže nemám na to, se pouštět do většiho zařizování, protože nejsem z Prahy. Přes net se všechno udělat nedá… jinak se samozřejmě se mnou může počítat…

Příspěvek byl vložen 5. 11 2009 v 21.27.

Dogii

Dogii
Člen od 17. 11. 2007

....

Větší problém než místo kde to vystavíme které vlastně už více méně máme (a já jsem pro) bude asi všechna ta omáčka kolem toho už by se asi mělo domlouvat jaké modely se tam dají a jestli je dotyčný majitel ještě vlastní v takovém stavu že když někdo kolem nich projde nebude muset mít plynovou masku ani roušku(roušek je prý nedostatek kvůli humbuku kolem chřipky tak myslete na hypochondry a jiné pacienty) a nebo jestli je vůbec ještě vlastní a bude ochoten je dodat?!

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 00.48.

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

yYy

Dogi: Jo tak my už máme místo jo? SUPER!!! To jsem nevěděl ?! Kde? A jaký je termín? Jak se to teda bude presentovat? Jak se modely vystaví? Jo Dogii a nemáš už vytisknuté i plakáty?

• Jestli se zdá tenhle koment napsaný zbytečně agresivně tak sorry…
  • Doopravdy se musí začít prostorem (100% si být jistý) a pak se od toho odvíjí vše ostatní, to už jsem zjistil.
  • Hažte VŠECHNY nápady týkající se čehokoli ohledně výstavy!

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 06.54.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

it's like that

• worell: tobe to vzalu chut? to ses humorista celkem. celou dobu je tady ticho po pesine a kdyz sem sehnal nejaky celkem lukrativni prostor tak si me s nim poslal do haje ze nechces nekomu zvysovat trzby. spis mi pripada ze ty si dal virtualni facku prvni, tak se zase necit ukrivdenej.
  • po zzkusenosti s trickama budu strasne rad jen sedet za kompem a jednou za 14dni napisu wazup;)
  • caos: jo underground je ten objekt co se tu objevil na fotkach, velikostne je dobrej a lidi sou tam nakloneny…casove tam prostor taky je.

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 07.30.

Bob

Bob
Člen od 2. 1. 2008

-

Jaký vlastně chcete zvolit koncept? Šlo by o jednodenní výstavu-sraz , kdy by majitelé boty přivezli, „vystavili“ a večer si je zase odvezli? S diskuze mi vyplývá že spíše plánujete skutečnou několikadenní (několikatýdenní :-)) výstavu. V takovém případě by mne zajímalo jak zajistit aby boty někdo nepoškodil či neukradl. danii zmiňoval nějaké skleněné boxy. Kolik by taková sranda stála (nepředpokládám že by se našel sponzor)? Nejlepší řešení by podle mne byl skutečný výstavní prostor, který vlastní nějaké prosklené vitríny a zaměstnává hlídače. Tam se mi ale zase jeví nereálné je k takové výstavě přesvědčit (teda pokud by se zase nenašel nějaký sponzor).

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 08.27.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

.

• tak ono kdyz ses zvyklej, ze ti nekdo leze do mist, kde se ti spojuji zada s nohama, tak to ode me muzes brat jako virt.facku.
  • jinak se necejtim ukrivdenej samozrejme..celej problem je v tom a budu se opakovat, ze nebudu delat neco, co tady lidi nechtej.
  • pokud chteji vystavu v shopu, tak neni problem s cimkoli pomoct.

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 09.15.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

- -

• nejde o to o co sem zvyklej nebo ne. spis slo o to kdyz sem srovnal co si tady ti lidi ktery seo to zrovna staraji uz dali dohromady vs. to co sem navrh
  • pokud si vzpominam tak nejvic to resi worell s caosem a ten tyden po zmineni shopu se mel nekam pohnout. co ja vim treba ste udelali neco lepsiho nez vystava v shopu. jen se ptam jesi uz nam prozradite nejake podrobnosti nic vic.

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 09.24.

worell

worell
Člen od 7. 10. 2007

.

• jo, resili jsme tak nejak celou tu vystavu s tim, co by bylo potreba udelat jako prvni, co vse by tam bylo, nebylo atd. samozrejme prostor vyresit jako prvni. ty si prisel s navrhem vystavy v shopu a kdyz sem se proti tomu ohradil, ostatni – ze sou pro.
  • jako skleneny boxy, by se daly pouzit akvarka otoceny dnem nahoru.

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 09.29.

Dogii

Dogii
Člen od 17. 11. 2007

CAOS

Tak byly tu nabídnuté prostory The Address shopu to že se vám na něčem co už prakticky mohlo být pořád něco nelíbí za to nemůžu … je to první výstava a to že se dělají kompromisy je normální … je úplně jedno co se zařídí první čekat na to až se najde místo které bude vyhovovat všem a do té doby nic nedělat je zbytečný když se to domluví ted o to rychlejší to bude pak a pochybuju že to domlouvání bude nejrychlejší.

btw: boxy jsou dobrý nápad ale na druhou stranu myslela jsem že tam bude jen jedna bota z páru a to snad nebude nikomu stát za krádež :-D

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 09.51.

bbinda

bbinda
Člen od 30. 6. 2008

by se víc líbil ten underground. Já si to představuju, jako prostě takovou menší akci, kde by bylo i nějaký pití a lidi by se tam přišli podívat a třeba pokecat s těma majitelema bot nebo prostě se jenom podívat. Bylo by to takový víc kamarádský a takovej větší punk.Bylo by to takový víc neoficiální.

• Na druhou stranu ten shop vypadá hodně dobře, nějak bych s tim neměl problém, že je to v shopu, ale tam by to muselo už nějak vypadat. Pod výstavou v shopu si představím samý deadstock modely nebo prostě nějaký extra limit. edice, který se tady fakt moc často neobjevujou a nenošený tenisky, na kterých nebude sloupaná podrážka, prostě budou nový. No a kolik takovejhle tenisek tu je.
  • A s tim pořádáním, klidně bych nějak pomohl, ale v Praze znám tak václavák a mam to taky docela z ruky. Ale když bude někdo potřebovat s čim bych mohl pomoct, ať se ozve.

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 09.55.

ORBITAL

ORBITAL
Člen od 24. 3. 2007

?

za me vse napsal bob.

dogii: ad btw: ty snad nezijes v cesku…

prostory sou mi fuk

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 15.09.

Rico

Rico
Člen od 3. 11. 2007

.

Underground prostor se mi libi,a po procteni stranek si myslim ze by se dalo vyuzit i to vybaveni co tam maji- to osvetleni a ozvuceni k tomu aby se s tim vyhralo..pojal bych to spis jako ze by si kazdej uzivatel vybral ze sve zbirky priblizne 3–4 pary ktery sou nejak zajímavější v pripade rozsahlejsich kolekcí i více párů,dost limited edici tu neni staci aby to byla bota kterou nepotkas na ulici .

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 15.52.

tomaaash

tomaaash
Člen od 27. 11. 2006

moje vize

ja jsem se nabizel (caosovi), ze bych s tim mohl trochu vypomoct,a le bylo mi receno, ze to zajistuje vsechno worell, takze jsem se enjak dal neangazova. tak jeste jednou.. vedle undergroundu me napadl jeste experimentalni prostor NoD, kde se bezne akce totohle typu poradaj..dokonce jsem sehnal cislo na jednu pani, pres kterou by byla realna sance, ze pronajem by byl zdarma.. vyhody oproti undergroundu? atraktivnejsi lokalita=lepsi dostupnost, nulova vlhkost, .. vic me momentalne nenapada :)

koncept? predstavoval jsem si to jako vikendovou akci…patek vecer vernisaz, kratkej proslov iniciatoru, pak by hrali DJs a lidi by se bavili… sobota nedele uz by bylo otevreno jen na ocumovani. jak zajistit aby nekdo boty neukradl? museli bychom to hlidat sami a nebo nepoustet lidi primo ke stolum…pul metrovej odstup napr. (jako v galeriich). jake boty vystavovat? od kazdyho neco. od clydu, pres am, superstary az po prestige.. zadna diskriminace limited/nelimited.. ovsem obavam se, ze bez vypomoci vyssich sil (sime) to nepujde :)

otazka.. myslite si, ze budou vsichni ochotny propujcit svy boty? ja bych rekl ze ne

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 17.30.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

no

opravdu si myslite ze je nekdo zvedavej na proslov/setkani s lidma co si koupili boty?:D

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 21.29.

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

zZz

• TomA³sh: je fakt že na ten NoD jsem se nějak nedíval (nebo si teď nevybavuju). Jinač se zase budu opakovat, nedokážu zajistit prostor, aniž bych ho viděl, a nepojedu 350km jen kvůli tomu abych omrknul prostor… Tohle v mých silách není. Řekněte, kde to bude, jaké jsou možnosti, dejte dostatečné množství fotek a začnu nad tím zase uvažovat… Bude něco třeba obtelefonovat nebo vyřídit přes net? není problém… Jinač s tebou souhlasím. Taky bych si představoval výběr modelů různorodý tak, aby to vystihlo celou podstatu jak „sběratelství“ tak i přímo sneakers.cz i celkově různorodost tenisek…
  • Danii: A proč ne? Podle mě by na zahájení lidé přišli… a něco by se tam říct mělo…

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 21.39.

danii

danii
Člen od 16. 6. 2007

caos

ja jako nevim me to pripada jako celkem malo na to aby nekod moh delat prednasku na vystave jen to ze si koupil nekolik paru bot – neni to nic vyjimecneho a vlastne kazdy muze a myslim ze tim ze se z toho budou delat nejakou jako ‚osobnosti‘ tak to dostava takovej jako bizardne-trapno-smesnej naboj.

skus se na to podivat jako ze bys sel na vystavu sberatelu ponozek a ted tam prisel nekdo a zacal rikat ‚dobry vecer srdecne vas vitam na prvni vystave sberatelu ponozek, mozna vam to pripada zvlastni ale i ponozky maji svoje sberatele se kterymi se muzete dnes vecer pri prilezitosti teto vystavy setkat‘.

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 21.55.

bbinda

bbinda
Člen od 30. 6. 2008

danii

tak nějaká přednáška je podle mě kravina. Ale zase mi přijde jako blbost, prostě tam lidi přijdou, budou tam koukat ani nebudou vědět, co je to za akci a tak. Nebo tak jasně, přečtou si to na plakátu, ale stejně. Dal bych nějakej čas „zahájení“ a stačilo by jenom říct, že vítáme vás na bla bla bla, támhle je pití, támhle jsou sedačky, bavte se…

Příspěvek byl vložen 6. 11 2009 v 22.58.

Bob

Bob
Člen od 2. 1. 2008

?

Něco nového? Jenom mám obavu, že jestli pro to nikdo nic nedělá teď, tak v létě už tím tuplem nebude čas (chuť). Byla by škoda, kdyby to zase vyšumělo… Ještě k tomu prostoru. V shopu by to mělo výhodu zabezpečení proti krádeži- za předpokladu že mají detekční rámy a byli by ochotní opatřit vystavené sneakers elektronickou visačkou. Ale co s dopravou? Předpokládám že by si každý dovezl své kecky a účastnil se „vernisáže“, ale že by za týden či dva jel do Prahy znovu aby si je vyzvedl? Více se mi líbí nějaký ten výstavní prostor a tomaaash-ův nápad na víkendovou akci. My mimopražští bychom si zajistili ubytování (já mám třeba dobrou zkušenost s http://www.hostel-klamovka.com/ ). V pátek během dne by se vše nachystalo, postupně jak by se sjížděli „vystavovatelé“ tak by se jen doplňovaly boty a večer by se udělalo oficiální zahájení-vernisáž. Chtělo by to nějaké DJ's aby to nebylo jen o botách (sime má určitě správné kontakty) a občerstvení (za rozumné ceny). Dle mého by to mělo být bez vstupného, na propagaci a honoráře by se snad nějaký sponzor našel (Queens, adidas original shop,…). Pokud jde o vystavené kusy, je mi jasné že nás budou zajímat hlavně různé speciální edice, ale protože by to mělo být srozumitelné i pro „lidi z ulice“ tak to chce i obyčejné klasické kousky jako třeba all white AF1 či Superstar v OG barvách apod. Chce to udělat k botám cedulky se jménem modelu a rokem uvedení na trh, u speciálních edic se jménem edice a rokem releasu, sehnat co nejvíc členů z rodin AM, ZX, Jordan a ty chybějící doplnit alespoň fotografií z webu. No je toho spousta, ale vše stojí a padá s těmi co bydlí v Praze a tím pádem to mohou zařizovat na místě. Proto se znovu ptám: Je něco nového?

Příspěvek byl vložen 18. 2 2010 v 19.04.

CAOS

CAOS
Člen od 29. 7. 2008

-

Je fakt, že jsem byl asi tím, kdo tohle po dlouhé době navrhl. Minimálně 2 týdny jsem se Výtavě věnoval naplno. Bohužel to zkončilo a zhaslo ve mě, po tom, co jsem zjistil detaily a hlouběji se tomu věnoval… mám však stále v hlavě spoustu věcí… ale teď nejsem moc pro je realizovat, ale klidně je povím někomu kdo by se toho chytl naplno…každopádně, jestli se toho někdo chytne, jsem k dispozici a budu se snažit pomoct… Začátkem příštího týdne zkusím pozjišťovat pár (snad použitelných) věcí a dám tady vědět… ;-)

Příspěvek byl vložen 19. 2 2010 v 01.07.