sifac
Prani tenisek...Zkousel jste uz nekdo prat AM1 v pracce?Me se moje „BRONZ“ podarilo o vejkendu slusne zaneradit a vyprani vidim jako jedinou moznost.Tak se chci zeptat vas jestli jste to uz nekdo zkousel,bojim se ze to nevydrzej.Diky za odpovedi Příspěvek byl vložen 29. 3 2011 v 20.21. |
worell
pralpral jsem cerveny i modry jednicky..na 30° s rucnikama apod, at se neomlati. Samozrejme nejdriv rucne zbavit nejvetsi spiny..Tkanicky peru zvlast: pet lahev, polivkova lzice prasku na prani, spis teplejsi do 1/2 vody a sejkovat. S obcasnym protrepanim jsou pres noc jako novy. Příspěvek byl vložen 29. 3 2011 v 23.33. |
worell
alenevim jaky ty tvoje..asi bych se bal, je davat do pracky. Co jsem je mel v ruce, tak mi neprisly jako tezce omyvatelny v ruce. Nahod foto, jak si je znicil.. Příspěvek byl vložen 30. 3 2011 v 07.39. |
sifac
...Tak jsem se pustil do jejich cisteni.zadarilo se a rucne sem je vypucoval i kdyz tžo dalo dost prace ale enco proste nejde dol.Barva od jeansu nejak nechce pustit ..Jinak z te brousene kuze to jde v celku dobre dolu ale ta hladka je mistama pekne poskrabana.ale hlavne by potrebovali rekonstrukci podrazky jako si dal ty u tech tvej..musim se k tomu taky dokopat… Příspěvek byl vložen 30. 3 2011 v 12.15. |
worell
wJa myslim, ze uz tady na cisteni bot nejakej topic je..tak by tam taky mohly byt nejake rady. Barvu z dzinu na bote podle me jen tak nevyperes..jestli se nepletu, tak tady nekdo radil vzit to obycejnou gumou. Pockej az bude slunicko, pak si to vytahni ven a maluj si.) Příspěvek byl vložen 30. 3 2011 v 13.19. |
ORBITAL
prackanove inteligentni pracky maji i programy na prani tenisek. program je na dva pary.) Příspěvek byl vložen 31. 3 2011 v 12.52. |
worell
|
Hura
*Po tahání psa z močky a bahna jsem byl tak zoufalí, že jsem svoje cca. 4 roky Dunk Low hodil do pračky s tím, že je nejspíše už nikdy nebudu moct obouvat :( Tenisky šly s tkaničkama, bez ručníků, tak jak jsem je sundal z nohou. Po vytáhnutí z pračky vypadají jako nové. Že by si před 4 roky dali v Nike záležet? :) Tyhle Dunks jsou navíc z klasické kůže, žádný textil Příspěvek byl vložen 3. 4 2011 v 15.46. |