LilB
čeká nás zdražení?Nikde jsem to tu neviděl… Tak to vypada ze se pomalu zacne vyplácet nakupovat v Čechách. Jdu honit poslední levnou zásilku :-) http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?… Příspěvek byl vložen 18. 3 2011 v 09.18. |
Tha_Professor
protekcionismusVážně to miluju. Jak se smyslem bezcelní unie, společného trhu a nevím čeho všeho dalšího může stát jenom zámínka ke zvědnutí dalších a větších bariér s jedním rozdlem, že jsou dál od našich hranic??? Cenová diskriminace se jen tak neodstraní a tak si myslím, že jde jenom a pouze o to dostat z nás znovu víc prachů… EU dokázala a znou dokazuje že její kecy o monetarismu jsou jenom velkej bullshit a ve skutečnosti jsou to po**aní pseudo-intelektuálové a zloději!! Kvůli teniskám a hadrům mě to ale vůbec nevzrušuje.. stejně byly a budou nejlepší věci z Francie!! Příspěvek byl vložen 18. 3 2011 v 17.18. |
TyKokot
Z Francie?Neznám žádné francouzské weby , tak s námi o ně poděl ;-) Příspěvek byl vložen 19. 3 2011 v 12.42. |
Dogii
|
Tha_Professor
TyKokotNemyslel jsem vyloženě weby, myslel jsem francouzský výrobky obecně… Příspěvek byl vložen 2. 6 2011 v 12.44. |
Ibrahim_Al_Hashme
ColetteColette je předražený! Lepší je LuisaViaRoma (Italie) Caliroots (švédsko) TheGoodWillOut (Německo) Příspěvek byl vložen 9. 6 2011 v 16.47. |
Tha_Professor
ColetteNevím jestli je Colette předražený, ale Colette je jenom jedno jediný na světě a klidně si to můžou dovolit :)) Faubourg Saint-Honoré, FTW! Příspěvek byl vložen 9. 6 2011 v 19.37. |
danii
EMSzatim si nejsem uplne jisty ale uz pripada mi ze kdyz poslete balik z mimo eu a je oznacenej jako gift tak to celnik neresi a posle to dal. u normalni postou poslanych (zejmena z usa) sem musel dokladat kolik sem za to zaplatil gift negift. zatim mi to proslo s balikem oznacenym za pres 40eur z adresy ktera evidentne byla firemni i ze soukrome. ma nekdo stejnou zkusenost?? Příspěvek byl vložen 29. 11 2011 v 13.47. |