Ondrej
Čím čistit látku na ventilatorechZdravim, čim to čistíte? Dneska sem to škoušel, protože se mi na to nachytal prach a když sem to vzal jenom navlhčenou houbou, tak se mi to dementně vsáklo a rozmazalo do tý bílý špičky.. tak klasika kartáček a mejtlo pomohla, jenže mi to nepřijde ono, máte s tim někdo zkušenosti? Nerad bych, aby mi ta barva šla do šedýho odstínu .)) bota tady http://www.sneakers.cz/…or-elements/ jedná se o bílej vršek špičky .) Příspěvek byl vložen 28. 4 2009 v 21.39. |
Trczka
ventilatoryVlhkej hadřík … u nás před školou kopou kanály , bordel jak prase, samej prach ve ventilátorech sem tam byl jednou a prachu na nich bylo požehnaně. Nemám moc čas je teď pucovat, tak sem je přejel hadříkem a nebyl problem. Mýdlo a kartáček je klasika až bude čas taky pužiju:) Příspěvek byl vložen 29. 4 2009 v 11.21. |
erlst
moje ventilatoryja použival vždycky prasek a kartacek ale po me zkusenosti z vikendu to bylo naposledy co jsem to udělal:(do te modle mi normalne pustila normalne fialova z te kůže,zatim sem nemel cas se k tomu nejak vracet takže jsou porad ve vic jak hroznym stavu:(asi je ceka kompledni rekonstrukce nebo nejakej drastickej zakrok:) Příspěvek byl vložen 29. 4 2009 v 20.01. |