Cujo
Čištění bílých švů..Určitě máte nějaké bílé tenisky nebo tenisky které mají bílé švy a ty po nějaké době i když tenisky čistíte a staráte se o ně tmavnou.. Dneska sem vyzkoušel obyčejný pudr, kterým se miminům zasypává prdel :D a výsledek byl více než překvapivý. Postup jsem použil takový, že jsem na botu vysypal trošku pudru a ten rozetřel po švech.. chvíli (10min) nechal tak a pak umyl zbytek pudru dolů… Doufám že to někomu pomůže :) Příspěvek byl vložen 23. 8 2009 v 22.33. |
Hura
...výbornej nápad, taky mě to trápí, ted už vim jak na to…super rada..palec nahoru Příspěvek byl vložen 23. 8 2009 v 22.53. |
sifac
..kamosoj bylo porazeno od matky neco podobneho..ale nebyl to deckej pudr..pokusim se zjistit co..ma cele bile 90ky ta ty to nanes a da se rict ze nadhera ,ty prokoukli aj to pekne drzelo..i na kuzi a latce..zajimava vecicka. Příspěvek byl vložen 24. 8 2009 v 00.52. |
danii
baba korenarkataky rikala ze na cisteni bilich podrazek je dobra belici zubni pasta. Příspěvek byl vložen 24. 8 2009 v 08.11. |
sime
myslimze by na to mohla pomoct i jedla soda, pouziva se i na beleni zaclon a tak, tak by to mohlo byt ono. ale jeste sem to nezkousela,jen me to napadlo jak to tady ctu .) Příspěvek byl vložen 24. 8 2009 v 09.49. |
danii