Tha_Professor
DenimAhoj děcka, jak se máte?:) Nosíte i něco jinýho než boty? Co třeba jeans? máte nějakej hezkej pár? Koupete se v nich v moři? máte něco k doporučení? Japonsko, Francie, Itálie, Švédsko nebo Emerika? Lets spread the blue love! :) Příspěvek byl vložen 1. 6 2011 v 19.15. |
danii
|
Tha_Professor
EvisuEvisu mě nikdy tolik neoslovilo, ale sbírka je to dobrá… (!) ukaž ještě fotku nějakých fadů :)) já mám pocit, že je nemůžeš nikdy pořádně vychodit, když máš tolik párů… Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 14.19. |
Radim
já mám rád klasikuLRG a Hundreds. Asi nuda, ale já jsem spoko :) Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 14.56. |
Radim
každopádněfajn topic, třeba se tu bude po dlouhé době i fajn diskutovat .) Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 14.56. |
dcman
-Já mám rád klasiku – Levis. Konkrétně model 752. Nic jiného na svoji nekonfekční postavu nenavleču.))) Jinak Evisu sbírka pecka! )) Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 15.31. |
Tha_Professor
Ať se jenom neptámJe blbý vyzvídat a nepodělit se, že? Já jedu co se týče jeans naplno.. měním jeans tak jednou za rok a půl, dokud se mi někde neudělá velká díra, pak začnu hledat novej pár… Edwin Sen Selvedge – 2,5 roku, 3 praní (rok, rok a půl, 2 roky): ![]() A.P.C. New Standard – 1,3 roku, 1× koupačka v moři (půl roku), 1× wash (1 rok) ![]() V těchto APC už mám díru velkou jako UFO, takže se rozhlížím po novým páru – a právě proto tenhle topic! Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 15.49. |
bbinda
LevisJá nosím jedině Levisky, vyhovují mi a kvalitně mi dost drží. Navíc občas natrefím na nějaký sale – malé velikosti se moc neprodávají :D. Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 16.50. |
sifac
WRANGLERJa osobne nosim vice znacek..Ale nejvice mi sedi wrangler texas strech.Cejtim se v nich strasne pohodlne. Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 18.41. |
MrCase
mému...…drsnému hoperství již naštěstí odzvonilo… teď preferuju taktéž Levis ;) Příspěvek byl vložen 3. 6 2011 v 19.35. |
TommyB
Carharttted nosím nejvíc carhartt western pant, předtím jedny Ezekiel a Emerica, ale plánuju něco míň baggy a užší Příspěvek byl vložen 4. 6 2011 v 00.57. |
Hura
WeSCJá osobně jsem jel také na Levis vlně, ale koupil jsem si 569, jenže po pár týdnech se začaly všude trhat (kapsy, rozkrok, nohavice). Teď už mám třetí WeSC a jsem spokojený .) btw: nejlepší jeans, které jsem měl byly Wu Wear, ale to trochu mimo… Příspěvek byl vložen 5. 6 2011 v 10.50. |
Gabriel
Roca WearNosím Roca Wear, klasické, žádné pytle a spokojený jsem dost. LRG jsou perfektní, akorát se mi prošoupali za půl roku a to dost, tak mám strach jít do dalších! Příspěvek byl vložen 6. 6 2011 v 11.55. |
Tha_Professor
GabrielNo vidíš, já jsem zase vždycky naštvanej, že to tak dlouho trvá než se jeans prošoupou. Jeans mají být nošený, unavený, máš se do nich obtisknout.. teprve potom je to pohodlý – „second skin“… Rrrrrrrrraw! :) Příspěvek byl vložen 6. 6 2011 v 15.23. |
TyKokot
JeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaansTak to já mám radši ten pocit v nových jeans,před prvním praním, ale to se mi poštěstí tak 2× do roka :-D Jinak co se týče mých jeans, tak jsem přešel od Elwood, Mass, Karl Kani atd. k normálním značkám typu Lee, Wrangler a Tommy Hilfiger. A rozhodně nejvíc spokojený jsem právě s Tommym. Koupil jsem je v Haťích za lidskou cenu a všem je můžu jen doporučit :-) Příspěvek byl vložen 6. 6 2011 v 16.04. |
Tha_Professor
před prvním pranímNo, přesně o tom pocitu mluvím.. půl až jeden rok před prvním praním, každej den, krásnej pocit:))) Příspěvek byl vložen 6. 6 2011 v 17.55. |
Gabriel
To ProfessorNo jo, když se rifle natáhnout a vychodí, tak si zvykneš a je to pohodlí, ale ty LRG začaly blednout, měnit barvu a teď vypadají hrooozně. Příspěvek byl vložen 7. 6 2011 v 07.47. |
danii
professor:hele nikdy je poradne taky neochodim…mam rad prave uplne nove a tmave. vsecky pary co tam vidis tak jeste pracku ani koupani nevideli…fotka je prave z pravidelneho vetrani:D me uz prave nove evisu take neoslovuje ale treba apc bych fakt nemoh. levi's je slusne ale sem proti evisu dost zklamanej s kvalitou (krom tech red). mam jedny levi's vintage oldest old, jako chapu ze proste tak se ty kalhoty tenkrat sily ale vazne jsem si odvyk na to aby nebyly vnitrni stehy olemovane. velice dobre me prekvapilo ijin material. tak cistou a inovativni praci jsem jeste nevidel. Příspěvek byl vložen 7. 6 2011 v 09.32. |
Tha_Professor
daniiproč ne APC? střih? Francie? Turecko? lehkej denim? Já je vážně miluju, myslím, že cena/výkon je výborná, líbí se mi jejich minimalismus – žádnej leather patch, vyšívání nic, jenom jedna malá sponka… Hledám něco v podobné cenové relaci… Ale Japonsko je většinou hrozně drahý – nějakej tip na selvedge do 150EUR shipped? Proto se teď rozhlížím zase do Ameriky – Naked&Famous, 3sixteen … stejně mám averzi kupovat přes internet, tak budu muset počkat na nějakou cestu do civilizovanýho světa… Příspěvek byl vložen 7. 6 2011 v 14.08. |
danii
apcno v podstate nemam nic proti proktu (ktery uprimne neznam) ale vazne mi vadi tak jakoby beznazorovost znacky. proste firemni image a styl veci ktere vydavaji mi nesedi. Příspěvek byl vložen 8. 6 2011 v 19.56. |
Tha_Professor
:(jak beznázorovost? Názor si už uděláš sám, ne? A.P.C.=french chic. Ale chápu, že většinouvě černý a šedý konzervativní oblečení nesedí všem, zvlášť těm s úchylkou pro Japonsko! takže chápu tě, Danii..:) Mamka mé bývalé přítelkyně prý měla nikdy nepraný skinny A.P.C. s honeycombs po celé délce nohavic a na svý děti řvala, když se těch kalhot jenom dotkly… haha Příspěvek byl vložen 9. 6 2011 v 13.21. |
Rico
DenimJá sobně preferuju značku carhartt a edwin(nyní i společný majitel),od crhrt jsem nosil snad všechny střihy a druhy denimu,edwin mám dvoje a spíše je zkoumám díky vyšší pořizovací ceně,ale oslovili mě i košile a bundy,v japonské kvalitě, kterých pár mám…nezbývá mi než doporučit Příspěvek byl vložen 9. 6 2011 v 15.58. |
Static
Wrangler, Tommy Hilfiger, LevisJa sa priklanam k modelom od Wrangler a Levis. Mam aj Tommyho, ale moc ich nenosim, lebo mi nesadol strih. A urcite, keby bolo cislo, tak by som zobral aj Adidas Originals, pretoze tie ma dost beru… Příspěvek byl vložen 9. 6 2011 v 16.32. |
danii
professor:beznazorovost apc vidim v tom ze to je v podstate znacka bez pribehu (vim ze to je castecne o marketingu a vymysleni neceho ale u apc to neni), proste kvalitnejsi h&m. znacek ktery delaj tendle zanr je strasne moc, podobnej nazor mam treba o wescu kterej navic pridava vtirani se mezi partykids. cerny sedy apc? to asi mluvime o uplne jinem apc ne? vzdyt to maji vsecko strasne tak jako barevne a naopak bych rek ze patrej ke znackam ktery se cerny vyhybaj (coz je zlo samo o sobe:D) a nejtmavejsi barva je maximalne tmave modra. prave presne tendle barevny kod preferuju takze bych snad vedel kdyby apc bylo tak ninja:D Příspěvek byl vložen 9. 6 2011 v 22.33. |
Radim